Usluga

Cjelovita usluga za vrhunske rezultate.

Creative Tourism Industry d.o.o. pruža cjelovitu uslugu osmišljavanja i vođenja projekata u  turizmu višeg i najvišeg ranga – bilo za postojeće vlasnike objekata koji nisu zadovoljni rezultatima bilo za nove investitore koji žele dobiti vrhunski proizvod koji će biti dugoročno konkurentan, a uz to optimizirati svoje troškove i uštediti vrijeme.

Hrvatsko turističko tržište je u usponu, a svake godine rastu ulaganja u turizam, što nosi sa sobom sve veću konkurenciju te ogroman izbor za gosta. A današnji gost je zahtjevan, tehnološki osviješten, te traži kvalitetu i dašak luksuza te stilski osmišljen, ugodan prostor, u kojem želi boraviti tijekom svog odmora. Kako biste stvorili objekt po mjeri gosta, nudimo Vam svoje znanje i iskustvo, te garantiramo vrhunski proizvod koji će biti konkurentan u Vašoj regiji, ali i na nivou cijeloga Mediterana.

Analiza i osmišljavanje projekta.

Nakon razgovora i upoznavanja te posjeti samoj lokaciji ili objektu, a uzimajući u obzir Vaše želje i mogućnosti, pristupamo izradi analize projekta. U predlaganju smjera projekta vrši se detaljna analiza svih ključnih elemenata – veličine objekta, kapaciteta objekta, lokacije, konkurencije, unutarnjeg i vanjskog uređenja te sadržaja objekta. Temeljem tih elemenata formira se okvirni troškovnik potrebnih ulaganja, kao i cijene objekta i procjena popunjenosti. Cilj je osmisliti optimalno ulaganje u višem ili najvišem tržišnom segmentu uz najbolji omjer uloženog i dobivenog, te osigurati dugoročno visoku atraktivnost i konkurentnost objektu.

Dizajn i uređenje interijera i eksterijera.
Koordinacija projekta.

Cilj kreiranja jedinstvenih, tematskih i stilski dotjeranih objekata je iste izdvojiti od prosječnosti, te gostu pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog biranja objekta. Uzimajući u obzir ogromnu konkurenciju, naši objekti su prvi izbor za gosta ponajprije zbog njihove originalnosti i atraktivnosti, odnosno stilske dotjeranosti i svježine. Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji Vaš objekt izdvaja iz mase.

Izrada profesionalnog i detaljnog projekta interijera i eksterijera koji započinje od prostornog planiranja pa sve do kompletnog rješenja u 3D vizualizacijama te njegova implementacija u praksi odvija se kroz 3 glavne faze

Uživanje posebnih pogodnosti.

Naši klijenti uživaju mogućnost nabavke prvoklasne keramike i sanitarija po proizvođačkim cijenama te ostvaruju dodatne popuste pri kupnji kvalitetnog namještaja. Na taj način smanjujemo troškove, a osiguravamo visoku kvalitetu materijala i dizajna.

Fotografiranje i booking objekta.

Nakon profesionalnog fotografiranja objekta isti plasiramo na tržište kroz naš agencijski odjel weistria koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa uz kvalitetnu digitalnu prezentaciju, pružanje gostima unaprijed prilagođenih lokalnih vodiča za svaki pojedini objekt, te uz 24/7 podršku gostima i našim klijentima. Rezultate koje ostvarujemo su vrhunski, a provizija među najnižima na tržištu.

Vinoteke, vinski podrumi i kušaonice ulja.

Jedna od specijalnosti tvrtke su integracija vinoteka, vinskih podruma i kušaonica ulja u turističke objekte. U tu svrhu promišljamo i razvijamo originalna dizajnerska rješenja, dizajniramo namještaj po mjeri te surađujemo sa kvalitetnim stolarima kako bismo dobili vrhunski rezultat. S obzirom da su Istra i Dalmacija regije kvalitetnih vina i maslinovog ulja, integracija vinoteke ili vinskog podruma odnosno kušaonice ulja idealna je prilika za promociju autohtonog proizvoda kroz koji se ujedno upoznaje destinacija kao vinska i uljarska regija.

Bilo da se radi o prostoru za prodaju i degustaciju ili samo o intimnom mjestu za boravak gostiju, kvalitetan stilski dizajn i rješenja su neophodni za stvaranje ugodne atmosfere. Odabrati kvalitetno Istarsko vino ovisno o trenutku, prigodi i raspoloženju u samoj kući za odmor, u jedinstvenom spoju luksuza, hedonizma i atraktivnih dizajnerskih rješenja doprinose kvaliteti doživljaja smještaja i regije, te će takav interijer zasigurno dugo ostati aktualan i prepoznatljiv. Gost će tada znati da se nalazi u vrhunskoj vinskoj regiji i u vrhunskom objektu dizajniranom samo za njega.

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.