Faze dizajna
i uređenja.

Susret.

U procesu stvaranja okosnice unutarnjeg uređenja susresti Vas te čuti vaše želje i očekivanja jednako je važno kao i posjetiti vašu nekretninu. Tijekom našeg neobvezatnog susreta razgledati ćemo Vašu nekretninu i porazgovarati o uslugama koje vam možemo pružiti. Nakon toga poslati ćemo Vam pisanu ponudu sa naznakom usluga, rokova, troškova kao i detaljnu analizu projekta.

Bilo da se radi o projektu kojeg tek treba u potpunosti osmisliti, ili o osvježenju postojećeg, naš je cilj stvoriti atraktivan i kvalitetan prostor čija će stilska rješenja, originalnost i jedinstvenost biti uvijek aktualni.

Dizajn.

Ukoliko se gradi novi objekt ili rekonstruira stari izrađuju se planovi rasporeda i veličina prostorija te osnove rasporeda namještaja. Nakon što su dogovorene osnovne smjernice, crtežima se dodaju arhitektonski i drugi elementi bitni izvođaču radova.

U ovoj fazi dizajnira se i prezentira namještaj po mjeri i ostali namještaj te oprema, podovi i rasvjeta, i to kombinacijom uzoraka, crteža, slika i 3D vizualizacija. Osnovni elementi dekoracije u ovoj fazi su već razrađeni i taj proces traje paralelno sve do zadnjeg detalja završnog dekoriranja prostora.

Koordinacija.

Koordinacija projekta igra veliku ulogu u svakom projektu uređenja. Mi koordiniramo svaki aspekt tog procesa, od nadgledanja radova do suradnje sa kvalitetnim stolarima u proizvodnji i postavljanju stolarije i namještaja. Predlažemo, posredujemo i koordiniramo sa građevinarima, arhitektima, parketarima, keramičarima, vodoinstalaterima, električarima, soboslikarima, stolarima, vrtlarima i ostalim izvođačima. Naše redovite posjete na licu mjesta garancija su da će se radovi izvršiti kvalitetno i efikasno.

Mi želimo da uživate u procesu dizajna jednako kao i mi te da budete zadovoljni sa svakim detaljem vašeg interijera i eksterijera.

Pogodnosti.

Kao naš klijenti uživate mogućnost nabavke prvoklasne keramike i sanitarija po proizvođačkim cijenama te ostvarujete dodatne popuste pri kupnji kvalitetnog namještaja. Na taj način, uz smanjenje troškova, osiguravamo visoku kvalitetu materijala i dizajna.

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.