O nama

Tvrtka.

Cjelovita rješenja za postojeće privatne iznajmljivače i nove investitore u turizam

Creative Tourism Industry d.o.o. pruža cjelovitu uslugu osmišljavanja i vođenja projekata u turizmu višeg i najvišeg ranga za klijente koji teže vrhunskim rezultatima na području čitave Hrvatske.

Specijalizirani smo u stvaranju jedinstvenih, atraktivnih i visoko konkurentnih rješenja, koordiniramo projekte, profesionalno dizajniramo i uređujemo interijere i eksterijere te plasiramo objekte na tržište sa zadatkom da dugoročno ostvarujemo najbolje rezultate. Bilo da se radi o projektu kojeg tek treba u potpunosti osmisliti, ili o osvježenju postojećeg, osmisliti ćemo Vama prilagođeni projekt uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Agencijski odjel.

Snažna mreža, promišljen pristup i moderan marketing

Cilj kreiranja jedinstvenih, tematskih i stilski dotjeranih objekata je iste izdvojiti od prosječnosti, te gostu pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja kod samog biranja objekta.

Svaki objekt koji osmislimo na tržište plasiramo kroz naš agencijski odjel weistria koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa uz kvalitetnu digitalnu prezentaciju, pružanje gostima unaprijed prilagođenih lokalnih vodiča za svaki pojedini objekt, te uz 24/7 podršku gostima i našim klijentima.

Klijenti.

Visoka etička načela i stalna podrška

Vlasnici objekata su naši partneri i saveznici te je njihov dugoročan uspjeh za nas jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te turizmu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Potpuno individualni pristup, savjetovanje, zaštita privatnosti, 24/7 podrška te poštivanje visokih etičkih načela u odnosu sa klijentima su vrijednosti u koje tvrtka vjeruje.

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.