Naše usluge

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećen stvaranju najboljih rješenja, bilo da se radi o privatnoj rezidenciji, vili za odmor, boutique hotelu, spa ili restoranu. Usluge pružamo na području čitave Hrvatske.

Dizajn Interijera za Rezidencijalne objekte

Naš pristup bilo kojem rezidencijalnom dizajnerskom projektu, bila to kuća, stan ili apartman je re-konceptualizacija onoga što se smatra običnim interijerom i podizanje istog na izvanredni nivo. Interpretiramo klijentov karakter i stil kako bismo mu pružili inovativan i atraktivan interijer, biramo namještaj, tekstil, umjetnine i antikvitete. Unutarnji prostor često se promišlja na potpuno novi način, kako bi se uklonile fizičke prepreke koje stoje na putu kvalitetnijem načinu života. Upravo je takav pristup dizajnu i posvećenost svakom detalju razlog zašto domaći i strani klijenti ostaju vjerni CTI-u, kod svake svoje nove investicije.

> Vidi naš Portfolio

Cjelovita usluga

Od prostornog planiranja, nabave, održavanja kvalitetnih odnosa sa renomiranim trgovinama namještaja i tekstila, pa do okupljanja i koordinacije tima stručnjaka, stolara, specijalista za rasvjetu, građevinara i firmi za završne radove, sudjelujemo i nadgledamo sve procese u realizaciji, kako bismo osigurali visoku kvalitetu završnog proizvoda.

Prateći afinitete klijenta, a kroz prezentaciju u visokokvalitetnim 3D vizualizacijama svakog kutka projekta, kroz izradu tlocrta, planova rasporeda namještaja, rasvjete, polaganja podova, štukatura, nacrta namještaja po mjeri pa do završnog opremanja i fotografiranja objekta, svaki je detalj pomno razrađen i promišljen.

> Vidi pakete usluga

Dizajn interijera i eksterijera za Projekte u Turizmu

Osmišljavamo atraktivne i visokokonkurentne vile, boutique hotele i kuće za odmor koje ostvaruju vrhunske rezultate bookinga. Upravljamo projektima i stvaramo dugoročno konkurentne proizvode uz najbolji omjer uloženog i dobivenog. Uključujemo se u bilo koju fazu projekta po potrebi investitora. Od samog početka projektiranja možemo surađivati sa kvalitetnim i talentiranim arhitektima usmjeravajući projekt u najboljem interesu investitora, a koristeći naše zaista veliko iskustvo u realizaciji projekata u višem tržišnom segmentu turističke ponude. U ovom tipu usluge, zahtjevi tržišta i modernog gosta su na prvom mjestu.

> Vidi pakete usluga

Dizajn interijera za komercijalne i javne prostore

Bilo da se radi o dizajnu trgovine, restorana, salona, ureda, muzeja ili interpretacijskog centra mi stvaramo dobro organizirane, funkcionalne i vizualno privlačne prostore. Našim dizajnom želimo doprinijeti ciljevima tvrtke ili robne marke i stvoriti pozitivno iskustvo kako za kupce, posjetitelje i klijente tako i za zaposlenike. Dobro razumijevanje poslovnih i drugih aktivnosti koji će se odvijati u prostoru, kreativno razmišljanje o dizajnu, prostorno planiranje i precizna izvedba ključni su elementi o kojima brinemo kod dizajna interijera komercijalnih i javnih prostora.

Izrada 3D Vizualizacija

Sastavni dio svakog projekta je izrada visokokvalitetnih 3D vizualizacija svake prostorije i kutka interijera kao i kompletnog eksterijera. 3D vizualizacije daju život svakom projektu, prikazujući najsitnije detalje dosljedno i kvalitetno.

Vizualizacije omogućuju klijentima bolje razumijevanje predloženih rješenja ostavljajući prostor za promjene i usklađivanje u hodu. Također, investitorima koji grade objekte za prodaju kvalitetne vizualizacije podižu prezentaciju objekta na višu razinu, dajući značajan doprinos atraktivnosti ponude i ubrzavajući proces prodaje.

> Primjeri naših 3D Vizualizacija

Booking Vila

Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase. Gostu želimo pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog odabira objekta. Stoga postojećim vlasnicima i novim investitorima nudimo svoje znanje i iskustvo, te garantiramo vrhunski i dugoročno konkurentan proizvod. Nakon završenog projekta i fotografiranja objekta isti možemo plasirati na tržište kroz naš agencijski odjel weistria  koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa, pružiti gostima prilagođene lokalne vodiča, uz konstantnu podršku tijekom njihovog boravka. Rezultate koje ostvarujemo su vrhunski, a provizija među najnižima na tržištu.