Naše usluge

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja, bilo da se radi o privatnoj rezidenciji, vili za odmor, boutique hotelu, spa ili restoranu.

Dizajn Interijera za Rezidencijalne objekte

Naš pristup bilo kojem rezidencijalnom dizajnerskom projektu, bila to kuća, stan ili apartman je re-konceptualizacija onoga što se smatra običnim interijerom i podizanje istog na izvanredni nivo. Interpretiramo klijentov karakter i stil kako bismo mu pružili inovativan i atraktivan interijer, biramo namještaj, tekstil, umjetnine i antikvitete. Unutarnji prostor često se promišlja na potpuno novi način, kako bi se uklonile fizičke prepreke koje stoje na putu kvalitetnijem načinu života. Upravo je takav pristup dizajnu i posvećenost svakom detalju razlog zašto domaći i strani klijenti ostaju vjerni CTI-u, kod svake svoje nove investicije.

> Vidi naš Portfolio

Cjelovita usluga

Od prostornog planiranja, nabave, održavanja kvalitetnih odnosa sa renomiranim trgovinama namještaja i tekstila, pa do okupljanja i koordinacije tima stručnjaka, stolara, specijalista za rasvjetu, građevinara i firmi za završne radove, sudjelujemo i nadgledamo sve procese u realizaciji, kako bismo osigurali visoku kvalitetu završnog proizvoda.

Prateći afinitete klijenta, a kroz prezentaciju u visokokvalitetnim 3D vizualizacijama svakog kutka projekta, kroz izradu tlocrta, planova rasporeda namještaja, rasvjete, polaganja podova, štukatura, nacrta namještaja po mjeri pa do završnog opremanja i fotografiranja objekta, svaki je detalj pomno razrađen i promišljen.

> Vidi pakete usluga

Dizajn interijera i eksterijera za Projekte u Turizmu

Osmišljavamo atraktivne i visokokonkurentne vile, boutique hotele i kuće za odmor koje ostvaruju vrhunske rezultate bookinga. Upravljamo projektima i stvaramo dugoročno konkurentne proizvode uz najbolji omjer uloženog i dobivenog. Uključujemo se u bilo koju fazu projekta po potrebi investitora. Od samog početka projektiranja možemo surađivati sa kvalitetnim i talentiranim arhitektima usmjeravajući projekt u najboljem interesu investitora, a koristeći naše zaista veliko iskustvo u realizaciji projekata u višem tržišnom segmentu turističke ponude. U ovom tipu usluge, zahtjevi tržišta i modernog gosta su na prvom mjestu.

> Vidi pakete usluga

Dizajn interijera za komercijalne i javne prostore

Bilo da se radi o dizajnu trgovine, restorana, salona, ureda, muzeja ili interpretacijskog centra mi stvaramo dobro organizirane, funkcionalne i vizualno privlačne prostore. Našim dizajnom želimo doprinijeti ciljevima tvrtke ili robne marke i stvoriti pozitivno iskustvo kako za kupce, posjetitelje i klijente tako i za zaposlenike. Dobro razumijevanje poslovnih i drugih aktivnosti koji će se odvijati u prostoru, kreativno razmišljanje o dizajnu, prostorno planiranje i precizna izvedba ključni su elementi o kojima brinemo kod dizajna interijera komercijalnih i javnih prostora.

Izrada 3D Vizualizacija

Sastavni dio svakog projekta je izrada visokokvalitetnih 3D vizualizacija svake prostorije i kutka interijera kao i kompletnog eksterijera. 3D vizualizacije daju život svakom projektu, prikazujući najsitnije detalje dosljedno i kvalitetno.

Vizualizacije omogućuju klijentima bolje razumijevanje predloženih rješenja ostavljajući prostor za promjene i usklađivanje u hodu. Također, investitorima koji grade objekte za prodaju kvalitetne vizualizacije podižu prezentaciju objekta na višu razinu, dajući značajan doprinos atraktivnosti ponude i ubrzavajući proces prodaje.

> Primjeri naših 3D Vizualizacija

Booking Vila

Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase. Gostu želimo pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog odabira objekta. Stoga postojećim vlasnicima i novim investitorima nudimo svoje znanje i iskustvo, te garantiramo vrhunski i dugoročno konkurentan proizvod. Nakon završenog projekta i fotografiranja objekta isti možemo plasirati na tržište kroz naš agencijski odjel weistria  koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa, pružiti gostima prilagođene lokalne vodiča, uz konstantnu podršku tijekom njihovog boravka. Rezultate koje ostvarujemo su vrhunski, a provizija među najnižima na tržištu.