Tko smo?

Naš Tim

IVAN ROBAR

Marketing i strategija

Ivan je diplomirani pravnik koji je karijeru započeo na poziciji voditelja ureda uprave u javna tvrtci za usluge s više od 100 zaposlenika u području gospodarenja otpadom, uređenja javnog prostora, zelenih površina i niskogradnje. Paralelno se usavršavao u onome što ga je oduvijek privlačilo – digitalni marketing, tržište, poslovna strategija, kao i turistički menadžment i poslovi s nekretninama. Uz to, Ivan je uvijek imao osjećaj i oko za ono što je lijepo i skladno, te se od tuda razvila i ljubav prema fotografiji i dizajnu. Zajedno sa suprugom Kristinom 2015. godine osniva tvrtku za osmišljavanje i razvoj projekata u turizmu te je na čelu sektora marketinga te rukovodi poslovima bookinga objekata.

KRISTINA ROBAR

Dizajner i direktor

Kristina je oduvijek znala da je njezin životni poziv u dizajnu i uređenju. Već kao dijete, Kristina je osjećala snažnu potrebu mijenjanja i poboljšanja stvarnosti oko sebe, da bi na kraju u potpunosti otkrila i razvila svoj prirodni talent. Tijekom svog ranog posla kao voditeljica poslovanja građevinske tvrtke u Opatiji, stekla je vrijedno iskustvo koje je samo pojačalo njezinu želju. A zatim, 2009. godine s profesionalnom diplomom u dizajnu interijera, Kristina je stekla značajno iskustvo na zahtjevnom tržištu iznajmljivanja u Istri gdje je djelovala kao samostalni profesionalac. U 2015. godini Kristina je ostvarila svoj san osnovavši studio za dizajn u Opatiji proširen sa agencijskim odjelom.

ZDENKO KOVAČ

Arhitekt

Zdenko od 1980. godine plovim arhitektonskim morem. Ima 38 godina iskustva u projektiranju i grafičkom dizajnu, od čega 30 u svojoj domovini i 8 u Švicarskoj. Također je 12 godina radio pretežno na rukovodećim mjestima u državnoj upravi. Godine 2008. osniva vlastiti studio za arhitekturu i projektiranje. Autor je brojnih arhitektonskih uradaka, pretežito stambene arhitekture. Zdenko ima završen arhitektonski i gradjevinski fakultet. Sljedbenik je modernog, funkcionalističkog arhitektonskog izričaja temeljenog na načelu jednostavnosti. Zdenko je u dizajnu veoma kreativan, temeljit i efikasan. U 2018. godini pridružio se CTI-u kao stalni vanjski suradnik.

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.