Vila u Poreču

Poreč

Creative Tourism Industry angažiran je sa zadatkom da dovrši rekonstrukciju stare kamene kuće nadomak Poreča zajedno sa projektom dizajna interijera i eksterijera. Vlasnici su usred rekonstrukcije shvatili da im investicija sporo napreduje, da nisu dovoljno efikasni u rješavanju problema i da je koordinacija između raznih izvođača radova loša. Naš je tim povezao konce, ponudio nova rješenja i uspješno dovršio projekt u roku.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Projekt interijera i eksterijera vile u Poreču

Stručnost i pažnja na Detalje

Naši stručni djelatnici nude punu paletu usluga uređenja interijera. Izrađujemo planove interijera, sheme rasvjete i inteligentna rješenja stolarije. Dizajniramo kuhinje i kupaonice, biramo dekoraciju i isporučujemo profinjene komade namještaja, umjetnine i detalje. Našu mrežu pouzdanih dobavljača i obrtnika čine stručnjaci u svojim područjima s izuzetnom pažnjom prema detaljima.