Turistička
agencija.

Konkurentnost
objekta.

Današnji gost prilikom planiranja odmora na jednaki način i putem sličnih kanala bira između odmora u Hrvatskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji, Grčke ili Portugala. U suštini, sve te turističke destinacije se bore za istog gosta. Najčešće se gosti odluče najprije za naš objekt zbog njegove originalnosti i atraktivnosti te kvalitetno osmišljenog marketinga objekta, a tek posljedično to znači odabir Hrvatske.

Ukoliko je putnik unaprijed i odabrao Hrvatsku, tada odabire između stotine tisuća objekata, od kojih su mnogi vrlo sličnog izgleda, opremljenosti i cijena. Uz to, rast standarda, razvoj tehnologije, dizajna, ekologije, zdravstvenih navika, dokolice i drugih modernih trendova bitno je izmijenilo način razmišljanja modernog gosta.

Naš odgovor.

Naš je zadatak stvoriti originalan, tematski i stilski dotjeran objekt kako bismo isti izdvojiti iz mase, te gostu pružili vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog biranja objekta. Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji Vaš objekt izdvaja iz mase.

Bilo da ste postojeći vlasnik ili novi investitor nudimo Vam svoje znanje i iskustvo, te garantiramo vrhunski proizvod koji će biti konkurentan na nivou Hrvatske, ali i na nivou cijeloga Mediterana. I to dugoročno.

Agencijski odjel.

Nakon završenog projekta i profesionalnog fotografiranja objekta isti plasiramo na tržište kroz naš agencijski odjel weistria koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa uz kvalitetnu digitalnu prezentaciju, pružanje gostima unaprijed prilagođenih lokalnih vodiča za svaki pojedini objekt, te uz 24/7 podršku gostima i našim klijentima. Rezultate koje ostvarujemo su vrhunski, a provizija među najnižima na tržištu.

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.