Cjelovita usluga
za novog
investitora.

Optimalno ulaganje za vrhunske rezultate.

Creative Tourism Industry d.o.o. pruža cjelovitu uslugu osmišljavanja i vođenja projekata u turizmu višeg i najvišeg ranga za nove investitore koji žele stvoriti vrhunski i dugoročno konkurentan proizvod, a uz to optimizirati troškove i uštedjeti svoje vrijeme.

Istarski turistički proizvod je u snažnom razvoju unazad desetak godina, svake godine gradi se značajan broj novih objekata, konkurencija ubrzano raste, a to znači i ogroman izbor za gosta. Stoga će samo  kvalitetan, originalan i stilski dotjeran objekt biti prvi izbor današnjeg zahtjevnog gosta. Uz svu udobnost koju ima u vlastitom domu, on želi biti iznenađen i oduševljen, te na poseban način doživjeti atraktivnost ne samo destinacije u koju dolazi, već i samog objekta u kojem boravi.

Koristeći naše dugogodišnje iskustvo, specijalizirana znanja, talent i upravljačke sposobnosti osmisliti ćemo i provesti  Vama prilagođeni projekt uz najbolji omjer uloženog i dobivenog, osigurati dugoročnu konkurentnost objekta i vrhunsku popunjenost uz kvalitetne cijene.

Osmišljavanje i razrada projekta.

Nakon upoznavanja te posjete gradilištu, a uzimajući u obzir financijske mogućnosti, pristupamo izradi analize projekta. U predlaganju smjera projekta vrši se detaljna analiza svih ključnih elemenata – veličine objekta, kapaciteta, lokacije, konkurencije, unutarnjeg i vanjskog uređenja te sadržaja objekta. Temeljem tih elemenata formira se okvirni troškovnik potrebnih ulaganja, kao i cijene objekta i procjena popunjenosti. Cilj je osmisliti optimalno ulaganje u višem ili najvišem tržišnom segmentu uz najbolji omjer uloženog i dobivenog, te dugoročno osigurati visoku atraktivnost i konkurentnost objektu.

Koordinacija projekta.
Profesionalni dizajn i uređenje interijera i eksterijera.

Creative Tourism Industry tim stručnjaka vodi Vas tijekom kreiranja Vašeg objekta od samih početaka do smještaja gosta. Naše usluge obuhvaćaju koordinaciju i razvoj projekta kroz sve faze, od idejnog projekta i izgradnje objekta do stilskog uređenja interijera i eksterijera i plasiranja objekta na tržište kroz naš agencijski odjel WeIstria. Predlaganje, posredovanje i koordinacija sa izvođačima radova (građevinarima, parketarima, keramičarima, vodoinstalaterima, električarima, soboslikarima, stolarima i ostalim) sastavni je dio naše usluge.

Izrada profesionalnog i detaljnog projekta interijera i eksterijera koji započinje od prostornog planiranja pa sve do kompletnog rješenja u 3D vizualizacijama te njegova implementacija u praksi odvija se kroz 3 glavne faze. Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji Vaš objekt izdvaja iz mase.

Neprestani angažman i visoka etička načela.

Savjetovanje i podrška investitoru u svim fazama projekta, individualan pristup sa naglaskom na kvaliteti i neprestano traženje balansa između zahtjeva atraktivnosti projekta u odnosu na definiranu visinu investicije, a u cilju dobivanja optimalnih rješenja – nalaze se u temeljima našeg djelovanja.

Vlasnici objekata su naši partneri i saveznici te je njihov dugoročan uspjeh za nas jedino mjerilo kvalitete našeg rada.

Posebne
pogodnosti.

Naši klijenti uživaju mogućnost nabavke prvoklasne keramike i sanitarija po proizvođačkim cijenama te ostvaruju dodatne popuste pri kupnji kvalitetnog namještaja. Na taj način smanjujemo troškove, a osiguravamo visoku kvalitetu materijala i dizajna.

Fotografiranje
i booking.

Nakon profesionalnog fotografiranja objekta isti plasiramo na tržište kroz naš agencijski odjel weistria koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa uz kvalitetnu digitalnu prezentaciju, pružanje gostima unaprijed prilagođenih lokalnih vodiča za svaki pojedini objekt, te uz 24/7 podršku gostima i našim klijentima. Rezultate koje ostvarujemo su vrhunski, a provizija među najnižima na tržištu.

Vinoteke, kušaonice ulja i autohtonih proizvoda.

Jedna od specijalnosti tvrtke je integracija vinoteka, vinskih podruma, kušaonica ulja i autohtonih Istarskih proizvoda u turističke objekte. U tu svrhu promišljamo i razvijamo originalna dizajnerska rješenja, dizajniramo namještaj po mjeri te surađujemo sa kvalitetnim stolarima kako bismo dobili vrhunski rezultat.

S obzirom da je Istra regija kvalitetnih vina i maslinovog ulja, integracija vinoteke ili vinskog podruma odnosno kušaonice ulja idealna je prilika za promociju autohtonog proizvoda kroz koji se ujedno upoznaje Istra kao vinska i uljarska regija. Bilo da se radi o prostoru za prodaju i degustaciju ili samo o intimnom mjestu za boravak gostiju, kvalitetan stilski dizajn i rješenja su neophodni za stvaranje ugodne atmosfere.

Odabrati kvalitetno Istarsko vino ovisno o trenutku, prigodi i raspoloženju u samoj kući za odmor, u jedinstvenom spoju luksuza, hedonizma i atraktivnih dizajnerskih rješenja doprinose kvaliteti doživljaja smještaja i regije, te će takav interijer zasigurno dugo ostati aktualan i prepoznatljiv. Gost će tada znati da se nalazi u vrhunskoj vinskoj regiji i u vrhunskom objektu dizajniranom samo za njega.

IZRAČUNAJTE CIJENU ZA VAŠ OBJEKT

Uz to, provjerite da li se lokacija vašeg objekta nalazi unutar ponuđenih područja kako biste ostvarili dodatni popust od 10%.
Akcija traje od 01.06.2017. - 31.12.2017.

ZAPOČNITE

0$

Zahvaljujemo se!

Potpuno novi projekt - od početka projektiranja - do završne dekoracije

ODABERITE UKUPNU POVRŠINU OBJEKTA (u m2)Da biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

Potpuno novi projekt - od početka projektiranja - do potpunog uređenja

UKUPNA POVRŠINA EKSTERIJERA KOJA JE PREDMET UREĐENJA (u m2)Da biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

Potpuno novi prijekt ili od faze visokog roh bauDa biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

Od faze viskog roh bau - do završne dekoracije

ODABERITE UKUPNU POVRŠINU OBJEKTA (u m2)Da biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

Poludovršen eksterijer (dovršen ili poludovršen bazen, plaža, rasvjeta i ograda)

UKUPNA POVRŠINA EKSTERIJERA KOJA JE PREDMET UREĐENJA (u m2)Da biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

ODABERITE LOKACIJU ZA OSTVARIVANJE 10% POPUSTA

Provjerite da li se lokacija vašeg objekta nalazi unutar ponuđenih područja kako biste ostvarili dodatni popust od 10%.Da biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

ODABERITE LOKACIJU ZA OSTVARIVANJE 10% POPUSTA

Provjerite da li se lokacija vašeg objekta nalazi unutar ponuđenih područja kako biste ostvarili dodatni popust od 10%.Da biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

CIJENA USLUGE

Visoki roh bau podrazumijeva izvedbu građevine na pripremljenim temeljima, izvana kompletno gotove osim roleta i balkonske ograde,
a unutra dovedene do faze završnih obrtničkih radova (bez gotovih podova).
Usluga se ugovara isključivo u cjelovitom obliku te uz obvezu bookinga od minimum godine dana.

Ukupna cijena :

Summary

Description Information Quantity Cijena
Discount :
Ukupno :

GOTOVO

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.