Cjelovita usluga
za novog
investitora.

Optimalno ulaganje za vrhunske rezultate.

Creative Tourism Industry d.o.o. pruža cjelovitu uslugu osmišljavanja i vođenja projekata u turizmu višeg i najvišeg ranga za nove investitore koji žele stvoriti vrhunski i dugoročno konkurentan proizvod, a uz to optimizirati troškove i uštedjeti svoje vrijeme.

Istarski turistički proizvod je u snažnom razvoju unazad desetak godina, svake godine gradi se značajan broj novih objekata, konkurencija ubrzano raste, a to znači i ogroman izbor za gosta. Stoga će samo  kvalitetan, originalan i stilski dotjeran objekt biti prvi izbor današnjeg zahtjevnog gosta. Uz svu udobnost koju ima u vlastitom domu, on želi biti iznenađen i oduševljen, te na poseban način doživjeti atraktivnost ne samo destinacije u koju dolazi, već i samog objekta u kojem boravi.

Koristeći naše dugogodišnje iskustvo, specijalizirana znanja, talent i upravljačke sposobnosti osmisliti ćemo i provesti  Vama prilagođeni projekt uz najbolji omjer uloženog i dobivenog, osigurati dugoročnu konkurentnost objekta i vrhunsku popunjenost uz kvalitetne cijene.

Osmišljavanje i razrada projekta.

Nakon upoznavanja te posjete gradilištu, a uzimajući u obzir financijske mogućnosti, pristupamo izradi analize projekta. U predlaganju smjera projekta vrši se detaljna analiza svih ključnih elemenata – veličine objekta, kapaciteta, lokacije, konkurencije, unutarnjeg i vanjskog uređenja te sadržaja objekta. Temeljem tih elemenata formira se okvirni troškovnik potrebnih ulaganja, kao i cijene objekta i procjena popunjenosti. Cilj je osmisliti optimalno ulaganje u višem ili najvišem tržišnom segmentu uz najbolji omjer uloženog i dobivenog, te dugoročno osigurati visoku atraktivnost i konkurentnost objektu.

Koordinacija projekta.
Profesionalni dizajn i uređenje interijera i eksterijera.

Creative Tourism Industry tim stručnjaka vodi Vas tijekom kreiranja Vašeg objekta od samih početaka do smještaja gosta. Naše usluge obuhvaćaju koordinaciju i razvoj projekta kroz sve faze, od idejnog projekta i izgradnje objekta do stilskog uređenja interijera i eksterijera i plasiranja objekta na tržište kroz naš agencijski odjel WeIstria. Predlaganje, posredovanje i koordinacija sa izvođačima radova (građevinarima, parketarima, keramičarima, vodoinstalaterima, električarima, soboslikarima, stolarima i ostalim) sastavni je dio naše usluge.

Izrada profesionalnog i detaljnog projekta interijera i eksterijera koji započinje od prostornog planiranja pa sve do kompletnog rješenja u 3D vizualizacijama te njegova implementacija u praksi odvija se kroz 3 glavne faze. Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji Vaš objekt izdvaja iz mase.

Neprestani angažman i visoka etička načela.

Savjetovanje i podrška investitoru u svim fazama projekta, individualan pristup sa naglaskom na kvaliteti i neprestano traženje balansa između zahtjeva atraktivnosti projekta u odnosu na definiranu visinu investicije, a u cilju dobivanja optimalnih rješenja – nalaze se u temeljima našeg djelovanja.

Vlasnici objekata su naši partneri i saveznici te je njihov dugoročan uspjeh za nas jedino mjerilo kvalitete našeg rada.

Posebne
pogodnosti.

Naši klijenti uživaju mogućnost nabavke prvoklasne keramike i sanitarija po proizvođačkim cijenama te ostvaruju dodatne popuste pri kupnji kvalitetnog namještaja. Na taj način smanjujemo troškove, a osiguravamo visoku kvalitetu materijala i dizajna.

Fotografiranje
i booking.

Nakon profesionalnog fotografiranja objekta isti plasiramo na tržište kroz naš agencijski odjel weistria koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa uz kvalitetnu digitalnu prezentaciju, pružanje gostima unaprijed prilagođenih lokalnih vodiča za svaki pojedini objekt, te uz 24/7 podršku gostima i našim klijentima. Rezultate koje ostvarujemo su vrhunski, a provizija među najnižima na tržištu.

Vinoteke, kušaonice ulja i autohtonih proizvoda.

Jedna od specijalnosti tvrtke je integracija vinoteka, vinskih podruma, kušaonica ulja i autohtonih Istarskih proizvoda u turističke objekte. U tu svrhu promišljamo i razvijamo originalna dizajnerska rješenja, dizajniramo namještaj po mjeri te surađujemo sa kvalitetnim stolarima kako bismo dobili vrhunski rezultat.

S obzirom da je Istra regija kvalitetnih vina i maslinovog ulja, integracija vinoteke ili vinskog podruma odnosno kušaonice ulja idealna je prilika za promociju autohtonog proizvoda kroz koji se ujedno upoznaje Istra kao vinska i uljarska regija. Bilo da se radi o prostoru za prodaju i degustaciju ili samo o intimnom mjestu za boravak gostiju, kvalitetan stilski dizajn i rješenja su neophodni za stvaranje ugodne atmosfere.

Odabrati kvalitetno Istarsko vino ovisno o trenutku, prigodi i raspoloženju u samoj kući za odmor, u jedinstvenom spoju luksuza, hedonizma i atraktivnih dizajnerskih rješenja doprinose kvaliteti doživljaja smještaja i regije, te će takav interijer zasigurno dugo ostati aktualan i prepoznatljiv. Gost će tada znati da se nalazi u vrhunskoj vinskoj regiji i u vrhunskom objektu dizajniranom samo za njega.

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.