Cjelovita usluga
za postojećeg
vlasnika.

Konkurentnost
vašeg objekta.

Vaš smještajni objekt zarađuje manje od onoga što biste željeli, a ispunili ste većinu uvjeta koje vam propisi ili agencijski zahtjevi nalažu? Osjećate da gubite korak s konkurencijom, a ne želite potratiti potencijal vaše nekretnine u jednoj od najkonkurentnijih turističkih regija na Mediteranu?

Svjesni ste činjenice da se svake godine gradi značajan broj novih objekata, da konkurencija ubrzano raste, što znači i ogroman izbor za gosta. A današnji gost je zahtjevan, tehnološki osviješten, te traži kvalitetu i dašak luksuza te stilski osmišljen i originalan prostor, u kojem želi boraviti tijekom svog odmora.

Koristeći naše dugogodišnje iskustvo, specijalizirana znanja i talent osmisliti ćemo originalni i vama prilagođeni projekt uz najbolji omjer uloženog i dobivenog, osigurati dugoročnu konkurentnost objekta i vrhunsku popunjenost uz kvalitetne cijene.

Detaljna analiza i prijedlog projekta.

Nakon upoznavanja i posjete samom objektu, a uzimajući u obzir vaše mogućnosti, pristupamo izradi analize projekta. U predlaganju smjera projekta vrši se detaljna analiza svih ključnih elemenata – veličine objekta, kapaciteta, lokacije, konkurencije, unutarnjeg i vanjskog uređenja te sadržaja objekta. Temeljem tih elemenata formira se okvirni troškovnik potrebnih ulaganja, kao i cijene objekta i procjena popunjenosti.

Bez ulaganja nema nove vrijednosti, a bez nove vrijednosti nema kvalitetnog rezultata. Što se veličine ulaganja tiče, ono je vrlo individualno, a količina novca nije uvijek presudna. Kreativnost, ideje i originalnost, te iskorištavanje već postojećih vrijednosti i njihovo uklapanje u novi projekt su naši saveznici u stvaranju dobro balansirane investicije.

Konačan cilj je osmisliti i provesti optimalno ulaganje u višem tržišnom segmentu te osigurati dugoročno visoku atraktivnost i konkurentnost objektu.

Stilski dizajn i uređenje
interijera i eksterijera.
Koordinacija projekta.

Stvaramo originalne, tematske i stilski dotjerane objekte kako bismo iste izdvojiti iz mase, te gostu pružili vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog biranja objekta. Naši objekti su prvi izbor za gosta ponajprije zbog njihove jedinstvenosti i atraktivnosti, odnosno stilske dotjeranosti i svježine. Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji Vaš objekt izdvaja od konkurencije.

Osluškujući najnovije trendove u dizajnu s jedne strane, a sa pogledom prema budućnosti s druge, uvijek poštujemo temeljne principe dizajna kao i zahtjeve kvalitete, te na taj način stvaramo prostore koji će biti svevremenski – atraktivni danas i sutra.

Izrada profesionalnog i detaljnog projekta interijera i eksterijera te njegova implementacija u praksi odvija se kroz 3 glavne faze.

Posebne pogodnosti
za klijente.

Naši klijenti uživaju mogućnost nabavke prvoklasne keramike i sanitarija po proizvođačkim cijenama te ostvaruju dodatne popuste pri kupnji kvalitetnog namještaja. Na taj način, uz smanjenje troškova, osiguravamo visoku kvalitetu materijala i dizajna.

Profesionalno fotografiranje
i booking objekta.

Nakon profesionalnog fotografiranja objekta isti plasiramo na tržište kroz naš agencijski odjel weistria koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa uz kvalitetnu digitalnu prezentaciju, pružanje gostima unaprijed prilagođenih lokalnih vodiča za svaki pojedini objekt, te uz 24/7 podršku gostima i našim klijentima. Rezultate koje ostvarujemo su vrhunski, a provizija među najnižima na tržištu.

IZRAČUNAJTE CIJENU ZA VAŠ OBJEKT

Uz to, provjerite da li se lokacija vašeg objekta nalazi unutar ponuđenih područja kako biste ostvarili dodatni popust od 10%.
Akcija traje od 01.06.2017. - 31.12.2017.

ZAPOČNITE

0$

Zahvaljujemo se!

POSTOJEĆI OBJEKT
INTERIJER

ODABERITE UKUPNU POVRŠINU OBJEKTA (u m2)
za površine veće od 500 m2 cijena je na upitDa biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

EKSTERIJER

UKUPNA POVRŠINA EKSTERIJERA KOJA JE PREDMET UREĐENJA (u m2)Da biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

ODABERITE LOKACIJU ZA OSTVARIVANJE 10% POPUSTA

Provjerite da li se lokacija vašeg objekta nalazi unutar ponuđenih područja kako biste ostvarili dodatni popust od 10%.Da biste nastavili, molimo odaberite jednu od opcija

DALJE

CIJENA USLUGE

Usluga za postojećeg vlasnika podrazumijeva izvršavanje usluge za interijer na poluuređenom ili uređenom prostoru,
te za eksterijer na poludovršenom eksterijeru (dovršen ili poludovršen bazen, plaža, rasvjeta i ograda).
Usluga se ugovara isključivo u cjelovitom obliku te uz obvezu bookinga od minimum godine dana.

Ukupna cijena :

Summary

Description Information Quantity Cijena
Discount :
Ukupno :

GOTOVO

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.