Cjelovita usluga
za postojećeg
vlasnika.

Konkurentnost
vašeg objekta.

Vaš smještajni objekt zarađuje manje od onoga što biste željeli, a ispunili ste većinu uvjeta koje vam propisi ili agencijski zahtjevi nalažu? Osjećate da gubite korak s konkurencijom, a ne želite potratiti potencijal vaše nekretnine u jednoj od najkonkurentnijih turističkih regija na Mediteranu?

Svjesni ste činjenice da se svake godine gradi značajan broj novih objekata, da konkurencija ubrzano raste, što znači i ogroman izbor za gosta. A današnji gost je zahtjevan, tehnološki osviješten, te traži kvalitetu i dašak luksuza te stilski osmišljen i originalan prostor, u kojem želi boraviti tijekom svog odmora.

Koristeći naše dugogodišnje iskustvo, specijalizirana znanja i talent osmisliti ćemo originalni i vama prilagođeni projekt uz najbolji omjer uloženog i dobivenog, osigurati dugoročnu konkurentnost objekta i vrhunsku popunjenost uz kvalitetne cijene.

Detaljna analiza i prijedlog projekta.

Nakon upoznavanja i posjete samom objektu, a uzimajući u obzir vaše mogućnosti, pristupamo izradi analize projekta. U predlaganju smjera projekta vrši se detaljna analiza svih ključnih elemenata – veličine objekta, kapaciteta, lokacije, konkurencije, unutarnjeg i vanjskog uređenja te sadržaja objekta. Temeljem tih elemenata formira se okvirni troškovnik potrebnih ulaganja, kao i cijene objekta i procjena popunjenosti.

Bez ulaganja nema nove vrijednosti, a bez nove vrijednosti nema kvalitetnog rezultata. Što se veličine ulaganja tiče, ono je vrlo individualno, a količina novca nije uvijek presudna. Kreativnost, ideje i originalnost, te iskorištavanje već postojećih vrijednosti i njihovo uklapanje u novi projekt su naši saveznici u stvaranju dobro balansirane investicije.

Konačan cilj je osmisliti i provesti optimalno ulaganje u višem tržišnom segmentu te osigurati dugoročno visoku atraktivnost i konkurentnost objektu.

Stilski dizajn i uređenje
interijera i eksterijera.
Koordinacija projekta.

Stvaramo originalne, tematske i stilski dotjerane objekte kako bismo iste izdvojiti iz mase, te gostu pružili vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog biranja objekta. Naši objekti su prvi izbor za gosta ponajprije zbog njihove jedinstvenosti i atraktivnosti, odnosno stilske dotjeranosti i svježine. Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji Vaš objekt izdvaja od konkurencije.

Osluškujući najnovije trendove u dizajnu s jedne strane, a sa pogledom prema budućnosti s druge, uvijek poštujemo temeljne principe dizajna kao i zahtjeve kvalitete, te na taj način stvaramo prostore koji će biti svevremenski – atraktivni danas i sutra.

Izrada profesionalnog i detaljnog projekta interijera i eksterijera te njegova implementacija u praksi odvija se kroz 3 glavne faze.

Posebne pogodnosti
za klijente.

Naši klijenti uživaju mogućnost nabavke prvoklasne keramike i sanitarija po proizvođačkim cijenama te ostvaruju dodatne popuste pri kupnji kvalitetnog namještaja. Na taj način, uz smanjenje troškova, osiguravamo visoku kvalitetu materijala i dizajna.

Profesionalno fotografiranje
i booking objekta.

Nakon profesionalnog fotografiranja objekta isti plasiramo na tržište kroz naš agencijski odjel weistria koristeći razgranatu mrežu najkvalitetnijih on-line resursa uz kvalitetnu digitalnu prezentaciju, pružanje gostima unaprijed prilagođenih lokalnih vodiča za svaki pojedini objekt, te uz 24/7 podršku gostima i našim klijentima. Rezultate koje ostvarujemo su vrhunski, a provizija među najnižima na tržištu.

Kontakt

Imate vilu ili kuću za odmor, a niste zadovoljni rezultatima ili želite izvući maksimum od svog objekta, a uz to osigurati mu dugoročnu konkurentnost? Želite ulagati u novi projekt, a uz to biti sigurni da ćete za vaš novac dobiti kvalitetan i izuzetno atraktivan proizvod, precizno balansiranu investiciju, te tim stručnjaka koji će voditi projekt kroz sve faze? Molimo Vas da ispunite kontakt formu.