Apartman u Poreču

Poreč

U kamenoj kući u nizu, u centru Poreča, odradili smo kompletnu adaptaciju stana koji će biti namijenjen iznajmljivanju i za povremeni boravak vlasnika. Redefinirali smo raspored prostorija, osmisli projekt uređenja interijera uključujući i namještaj po mjeri te organizirali i nadzirali radove koje izvodi firma u koju imamo povjerenja da će radove izvesti kvalitetno i roku, onako kako je to definirano projektom.

Razvijamo uspješne Projekte u Turizmu

Osmišljavamo atraktivne i visokokonkuretne vile, boutique hotele, kuće za odmor i apartmane koji ostvaruju vrhunske rezultate bookinga. Upravljamo projektima i stvaramo dugoročno konkurentne proizvode uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

Veličina nije bitna

U svijetu arhitekture i visoko stiliziranih interijera projekti različite veličine i razmjera jednako su vrijedni inspirativnog dizajna i pedantne pažnje prema detaljima. Prethodni klijenti obraćali su nam se s nizom zahtjeva i potreba, od malih apartmana i gradskih kućica pa do velikih ljetnikovaca i vila za odmor. Ono što je zajedničko našim projektima nije njihova veličina, već stupanj obzirnosti, profinjenosti i luksuza koji ulazi u svaki dizajn.

Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase. Gostu želimo pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog odabira objekta.

Dizajniramo namještaj po mjeri, a u kvalitetnoj suradnji sa provjerenim partnerima osiguravamo vrhunsku kvalitetu završnog proizvoda, nadgledajući svaku fazu procesa – od prve skice, preko razrade svih detalja, proizvodnje pa do završne ugradnje.

„Naš pristup bilo kojem rezidencijalnom dizajnerskom projektu, bila to kuća, stan ili apartman je re-konceptualizacija onoga što se smatra običnim interijerom i podizanje istog na izvanredni nivo.“

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Projekt interijera i adaptacija apartmana u Poreču

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

Projekt interijera i adaptacija apartmana u Poreču

„U temeljima svakog mog dizajna krije se čvrsto uvjerenje da je ljepota značajna pozitivna sila.“