Apartman u Rovinju

Grad Rovinj

U svojoj obiteljskoj kući klijent je iznajmljivao apartman s čijim rezultatima u posljednje vrijeme nije bio zadovoljan. Creative Tourism Industry anagažiran je sa zadatkom da stvori decentan i ugodan prostor koji će plijeniti pozornost na konkurentnom tržištu iznajmljivanja apartmana i stanova u gradu Rovinju. Troškovi uređenja objekta trebali su biti relativno konzervativni.

Premda putem naše agencije isključivo vršimo booking vila i kuća za odmor koje smo predhodno uredili, kroz projekt dizajna interijera ovog apartmana stvorili smo proizvod koji je izuzetno konkurentan na tržištu. Kroz kvalitetan odnos sa dobavljačima klijentu smo osigurali popuste pri kupnji namještaja i rasvjete te prvoklasnu talijansku keramiku po proizvođačkim cijenama.

U svim projektima uređenja interijera, a posebno onima sa nešto konzervativnijim budžetom, uvijek pažljivo tražimo pravi omjer između kvalitete i troškova, koristeći pametna i inovitavna rješenja i kad god je to moguće valorizirajući već postojeće vrijednosti.

„U temeljima svakog mog dizajna krije se čvrsto uvjerenje da je ljepota značajna pozitivna sila.“