Kuća u Rogoznici

Rogoznica

Izradili smo idejni i izvedbeni projekt uredenja interijera i eksterijera kuce u Rogoznici u suvremenom stilu sa malom, ali atraktivnom vinotekom i kušaonom te malim, ekskluzivnim wellnessom sa slanom sobom i saunom. Pažljivo smo odabrali kvalitetne materijale i dizajnirali namještaj, preferirajuci tamnije tonove koji prostoru daju toplinu, udobnost i poseban karakterni pecat. Središnji element projekta je drvo, koje se javlja u raznim oblicima i nijansama. Projekt je osmišljen kao nježna igra sa cvrstim materijalima i drvenim kontrastima, a temelji se na jednostavnosti, eleganciji i dugotrajnosti.
(3D Vizualizacije)

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

„Prekrasni detalji, smjelo korištenje boja, ravnoteža i simetrija, prostori prožeti tihim glamurom i daškom drame: to je prepoznatljiv touch Creative Tourism Industry dizajna.“

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

Idejni i izvedbeni projekt interijera kuće u Rogoznici

Idejni i izvedbeni projekt interijera kuće u Rogoznici

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Što je luksuz?

Luksuzno je kada djeluje besprijekorno, kada postignem pravu ravnotežu između svih elemenata. Suptilna teatralnost – to jo ono što je moj luksuz.

Namještaj po mjeri

Dizajniramo namještaj po mjeri, a u kvalitetnoj suradnji sa provjerenim partnerima osiguravamo vrhunsku kvalitetu završnog proizvoda, nadgledajući svaku fazu procesa – od prve skice, preko razrade svih detalja, proizvodnje pa do završne ugradnje.

Idejni i izvedbeni projekt interijera kuće u Rogoznici

Idejni i izvedbeni projekt interijera kuće u Rogoznici