C'a al Campanile

Vodnjan

U samom centru staroga Vodnjana, pored raskošne crkve i najvišeg zvonika u Istri, potpuno smo rekonstruirali kamenu starinu, uredili interijer i opremili ovu impresivnu kuću. Kako bismo dobili novu kvalitetu prostora sa impresijom u visinu te otvoreniju i moderniju arhitekturu unutar objekta, prilikom rekonstrukcije eliminirali smo u potpunosti veći dio prve ploče. Kuća ima četiri spavaće sobe dekorirane sa ručno rađenim tapetama, a uz impresivan dnevni boravak i modernu kuhinju također ima dva manja opuštajuća vrta od kojih jedan sa cocktail bazenom.

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

„Za mene je dizajn umjetnost, to nije samo zanat.“

„Koristili smo jednostavna, elegantna i kvalitetna rješenja po principu manje je više.“

Što je luksuz?

Luksuzno je kada djeluje besprijekorno, kada postignem pravu ravnotežu između svih elemenata. Suptilna teatralnost – to jo ono što je moj luksuz.

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

Projekt uređenja interijera i eksterijera kuće u Vodnjanu

„STVARAJUĆI VILE I KUĆE ZA ODMOR U FINO VOĐENIM PROJEKTIMA KOJI OSTVARUJU IZNADPROSJEČNE REZULTATE, UVIJEK PROMOVIRAJUĆI INTERESE KLIJENTA, PONOSNI SMO DA DJELUJEMO ZA BROJNE INVESTITORE KOJI NAM SE PONOVNO VRAĆAJU KOD SVAKOG NOVOG PROJEKTA.“

Projekt uređenja interijera i eksterijera kuće u Vodnjanu

„Ljude općenito previše privlači „novo“, ali ništa ne stari brže od „noviteta“. Stoga moj dizajn teži braku između starog i novog.“

Veličina nije bitna

U svijetu arhitekture i visoko stiliziranih interijera projekti različite veličine i razmjera jednako su vrijedni inspirativnog dizajna i pedantne pažnje prema detaljima. Prethodni klijenti obraćali su nam se s nizom zahtjeva i potreba, od malih apartmana i gradskih kućica pa do velikih ljetnikovaca i vila za odmor. Ono što je zajedničko našim projektima nije njihova veličina, već stupanj obzirnosti, profinjenosti i luksuza koji ulazi u svaki dizajn.

Projekt uređenja interijera i eksterijera kuće u Vodnjanu

Stručnost i pažnja na Detalje

Naši stručni djelatnici nude punu paletu usluga uređenja interijera. Izrađujemo planove interijera, sheme rasvjete i inteligentna rješenja stolarije. Dizajniramo kuhinje i kupaonice, biramo dekoraciju i isporučujemo profinjene komade namještaja, umjetnine i detalje. Našu mrežu pouzdanih dobavljača i obrtnika čine stručnjaci u svojim područjima s izuzetnom pažnjom prema detaljima.

„U temeljima svakog mog dizajna krije se čvrsto uvjerenje da je ljepota značajna pozitivna sila.“

„Detalji nisu detalji; Oni stvaraju dizajn.“

Projekt uređenja interijera i eksterijera kuće u Vodnjanu