Vila u Zadru

Privlaka (Zadar)

Izradili smo idejni i izvedbeni projekt uređenja interijera suvremene vile u Privlaci namijenjene iznajmljivanju. Interijer plijeni pozornost svojim jedinstvenim karakterom, kvalitetom i zrelošću dizajna.

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

“Predstavljamo vam kraljicu svih boja – crnu; u svojim beskonačnim nijansama sive, od onih toplih i umirujućih – do onih hladnih i dramatičnih. Crna evocira eleganciju i profinjenost, a ujedno otvara potpuno novi svijet nočekivanih kombinacija boja i materijala stvarajući jedinstvenu i upečatljivu atmosferu.”

„Prekrasni detalji, smjelo korištenje boja, ravnoteža i simetrija, prostori prožeti tihim glamurom i daškom drame: to je prepoznatljiv touch Creative Tourism Industry dizajna.“

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Što je luksuz?

Luksuzno je kada djeluje besprijekorno, kada postignem pravu ravnotežu između svih elemenata. Suptilna teatralnost – to jo ono što je moj luksuz.

Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase. Gostu želimo pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog odabira objekta.

„Za mene je dizajn umjetnost, to nije samo zanat.“

Stvaramo izuzetne Vile za odmor

Projekt Vile za odmor u Zadru