Stambena zgrada u Rovinju

Rovinj

Izradili smo projekt uređenja interijera i dizajna eksterijera moderne stambene zgrade sa četiri stana namijenjene prodaji u Rovinju. U pomno promišljenom i balansiranom projektu stvorili smo kvalitetne, neopterećene i moderne prostore prilagođene suvremenom načinu života. Predstavljamo vam vizualizacije eksterijera te stana na drugom katu koji je povezan sa potkrovljem unutarnjim stubištem.

Elegancija i Kreativnost

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja.

Razvijamo uspješne Projekte

Osmišljavamo atraktivne i visokokonkuretne vile, stambene zgrade za prodaju, boutique hotele i kuće za odmor koje ostvaruju vrhunske rezultate bookinga. Upravljamo projektima i stvaramo dugoročno konkurentne proizvode uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

„Prekrasni detalji, smjelo korištenje boja, ravnoteža i simetrija, prostori prožeti tihim glamurom i daškom drame: to je prepoznatljiv touch Creative Tourism Industry dizajna.“

„Koristili smo jednostavna, elegantna i kvalitetna rješenja po principu manje je više.“

„U temeljima svakog mog dizajna krije se čvrsto uvjerenje da je ljepota značajna pozitivna sila.“

Projekt uređenja zgrade u Rovinju

Projekt uređenja zgrade u Rovinju

Projekt uređenja zgrade u Rovinju