Stambena zgrada u Splitu

Slatine (Čiovo)

Izradili smo projekt uređenja interijera i eksterijera moderne stambene zgrade sa četiri stana namijenjene prodaji na Čiovu. Interijeru smo pristupili vrlo studiozno – kako bi se određenim problematičnim točkama prethodno definiranim samim projektom doskočilo rješenjima koja su dala značajan doprinos funkcionalnošću prostora, na način da se iskoristi sav njegov potencijal, a da prostor niti u jednom trenutku ne djeluje skučenim. Sve je to trebalo rezultirati zanimljivim, ugodnim i atraktivnim dizajnom namijenjenim višem tržišnom segmentu.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Razvijamo uspješne Projekte u Turizmu

Osmišljavamo atraktivne i visokokonkuretne vile, boutique hotele i kuće za odmor koje ostvaruju vrhunske rezultate bookinga. Upravljamo projektima i stvaramo dugoročno konkurentne proizvode uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Elegancija i Kreativnost

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja.

„Naš pristup bilo kojem rezidencijalnom dizajnerskom projektu, bila to kuća, stan ili apartman je re-konceptualizacija onoga što se smatra običnim interijerom i podizanje istog na izvanredni nivo.“

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

“Kod dizajna gledam ne samo očima već i srcem. Pronalazim stvari sa kojima će se klijent povezati. Kako drukčije dizajnirati nečiji dom?“