Stan i apartman u Rijeci

Rijeka

Izradili smo idejni projekt uređenja interijera stana i studio apartmana u starijoj zgradi u Rijeci. Po želji investitora, a budući da će stan koristiti kao svoj životni prostor, stan smo uredili u nešto jačoj – gotovo “masculine” temi kako bi odražavao karakter vlasnika, dok smo studio apartman uredili u mnogo “lakšoj” temi kako bi bio ugodan široj publici, budući da je namijenjen iznajmjivanju.

Opušten i pristupačan, naš tim ne promovira dizajn sa jednim naličjem, umjesto toga posvećen je da klijentima stvori dom koji je za njih stvarno osoban i poseban.

“Kod dizajna gledam ne samo očima već i srcem. Pronalazim stvari sa kojima će se klijent povezati. Kako drukčije dizajnirati nečiji dom?“

Dizajniramo namještaj po mjeri, a u kvalitetnoj suradnji sa provjerenim partnerima osiguravamo vrhunsku kvalitetu završnog proizvoda, nadgledajući svaku fazu procesa - od prve skice, preko razrade svih detalja, proizvodnje pa do završne ugradnje.

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase. Gostu želimo pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog odabira objekta.

Idejni projekt uređenja interijera i studio apartmana u Rijeci

Stručnost i pažnja na Detalje

Naši stručni djelatnici nude punu paletu usluga uređenja interijera. Izrađujemo planove interijera, sheme rasvjete i inteligentna rješenja stolarije. Dizajniramo kuhinje i kupaonice, biramo dekoraciju i isporučujemo profinjene komade namještaja, umjetnine i detalje. Našu mrežu pouzdanih dobavljača i obrtnika čine stručnjaci u svojim područjima s izuzetnom pažnjom prema detaljima.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.