Vila u Grožnjanu

Grožnjan

Dizajnirali smo minimalistički interijer moderne vile u Grožnjanu namijenjene prodaji u višem tržišnom segmentu. U rafiniranoj sivoj temi sa kvalitetnim namještajem izrađenim po mjeri i pojedinim neočekivanim detaljem stvorili smo moderan i upečatljiv interijer.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

Stručnost i pažnja na Detalje

Naši stručni djelatnici nude punu paletu usluga uređenja interijera. Izrađujemo planove interijera, sheme rasvjete i inteligentna rješenja stolarije. Dizajniramo kuhinje i kupaonice, biramo dekoraciju i isporučujemo profinjene komade namještaja, umjetnine i detalje. Našu mrežu pouzdanih dobavljača i obrtnika čine stručnjaci u svojim područjima s izuzetnom pažnjom prema detaljima.

Dizajniramo namještaj po mjeri, a u kvalitetnoj suradnji sa provjerenim partnerima osiguravamo vrhunsku kvalitetu završnog proizvoda, nadgledajući svaku fazu procesa – od prve skice, preko razrade svih detalja, proizvodnje pa do završne ugradnje.

„Koristili smo jednostavna, elegantna i kvalitetna rješenja po principu manje je više.“

„Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase.“

„Za mene je dizajn umjetnost, to nije samo zanat.“

Projekt interijera vile u Grožnjanu

Razvijamo uspješne Projekte

Osmišljavamo atraktivne i visokokonkuretne vile, boutique hotele i kuće za odmor koje ostvaruju vrhunske rezultate. Upravljamo projektima i stvaramo dugoročno konkurentne proizvode uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Projekt interijera vile u Grožnjanu

U estetskom smislu uzeli smo smjer koji reflektira želje i potrebe modernog čovjeka, stvorivši suvremen i funkcionalan prostor koji istovremeno odmara i inspirira, a kapitalizira pozivajući svjetlost u prostor – stvarajući toplu, prozračnu i intimnu atmosferu u skladu sa podnebljem.

Projekt interijera vile u Grožnjanu