Vila u Juršićima

Svetvinčenat

Za klijente developere koji grade vile za prodaju osmislili smo idejno rješenje arhitekture uz atraktivan interijer i eksterijer u fino balansiranoj investiciji te time značajno doprinijeli u ostvarenju njihovih ciljeva.

(3D Vizualizacije)

Vila Jurišići eksterijer
Vila Jurišići dizajn kuhine

“U PRIZEMLJU SE ISTIČE ČELIČNO STUBIŠTE SA OGRADNOM INSTALACIJOM KOJE UZ FUNKCIONALNI IMA I SKULPTURALNI MOMENT. NADOVEZUJU SE OBLOGE DVAJU ZIDOVA KOJIMA STVARAMO EFEKT MONOLITA KARAKTERISTIČAN ZA OZBILJNE I POMALO LUKSUZNE INTERPRETACIJE. NAMJEŠTAJ ODLIKUJU STROGE, JEDNOSTAVNE LINIJE KAO I MONOKROMATSKI SPEKTAR.”

ODNOS PREMA KLIJENTIMA

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Vila Jurišići interijer
Vila Jurišići dnevni boravak

„Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase.“

„Detalji nisu detalji; Oni stvaraju dizajn.“

Vila Jurišići metalne stepenice
Vila Jurišići dizajn interijer

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

Projekt interijera i eksterijera vile u Juršićima

Vila Jurišići spavaća soba
Vila Jurišići dizajn kupaonice

Stručnost i pažnja na Detalje

Naši stručni djelatnici nude punu paletu usluga uređenja interijera. Izrađujemo planove interijera, sheme rasvjete i inteligentna rješenja stolarije. Dizajniramo kuhinje i kupaonice, biramo dekoraciju i isporučujemo profinjene komade namještaja, umjetnine i detalje. Našu mrežu pouzdanih dobavljača i obrtnika čine stručnjaci u svojim područjima s izuzetnom pažnjom prema detaljima.