Korčula

Žrnovska Banja

Izradili smo projekt interijera moderne vile u Korčuli namijenjene prodaji. Cilj je bio osmisliti minimalistički interijer koji poziva svjetlost u prostor i stvara neopterećenu, prirodnu i ugodnu atmosferu uz korištenje, što je više moguće, prirodnih materijala i organskih formi. Koristili smo par različitih vrsta drveta sa različitim načinima postavljanja koji se osim kao podne obloge koriste i kao dekorativni element u kuhinju, na zidovima u spavaćima sobama i kupaonicama, a u kombinaciji sa kamenom i staklom stvaraju prirodni osjećaj prozračnosti i ravnoteže u prostoru.

Elegancija i Kreativnost

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

U estetskom smislu uzeli smo smjer koji reflektira želje i potrebe modernog čovjeka, stvorivši suvremen i funkcionalan prostor koji istovremeno odmara i inspirira, a kapitalizira pozivajući svjetlost u prostor – stvarajući toplu, prozračnu i intimnu atmosferu u skladu sa podnebljem.

Stručnost i pažnja na Detalje

Naši stručni djelatnici nude punu paletu usluga uređenja interijera. Izrađujemo planove interijera, sheme rasvjete i inteligentna rješenja stolarije. Dizajniramo kuhinje i kupaonice, biramo dekoraciju i isporučujemo profinjene komade namještaja, umjetnine i detalje. Našu mrežu pouzdanih dobavljača i obrtnika čine stručnjaci u svojim područjima s izuzetnom pažnjom prema detaljima.

„Koristili smo jednostavna, elegantna i kvalitetna rješenja po principu manje je više.“

„Prekrasni detalji, smjelo korištenje boja, ravnoteža i simetrija, prostori prožeti tihim glamurom i daškom drame: to je prepoznatljiv touch Creative Tourism Industry dizajna.“

Dizajniramo namještaj po mjeri, a u kvalitetnoj suradnji sa provjerenim partnerima osiguravamo vrhunsku kvalitetu završnog proizvoda, nadgledajući svaku fazu procesa - od prve skice, preko razrade svih detalja, proizvodnje pa do završne ugradnje.