Vila u Labinu

Labin

Klijent je angažirao CTI u fazi projektiranja što nam je omogućilo optimizaciju projekta od samog početka. Dizajnirali smo atraktivni interijer i inspirirajući eksterijer te stvorili vilu za odmor koja plijeni pozornost svojim upečatljivim stilom i funkcionalnom zrelošću.

Vila Labin dizajn interijera
Vila Labin dnevni boravak dizajn

„JEDNOSTAVNI I UPEČATLJIVI ARHITEKTONSKI ELEMENTI U KOMBINACIJI SA TOPLIJIM TONOVIMA STVARAJU PRIVLAČNU ATMOSFERU, POTICAJNU DANJU I OPUŠTAJUĆU NOĆU“

„Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase. Gostu želimo pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog odabira objekta.”

Vila Labin dnevni boravak
Vila Labin blagavaonica

“U estetskom smislu uzeli smo smjer koji reflektira želje i potrebe modernog gosta, stvorivši suvremen i funkcionalan prostor koji istovremeno odmara i inspirira, a kapitalizira pozivajući svjetlost u prostor - stvarajući toplu, prozračnu i intimnu atmosferu u skladu sa podnebljem.”

Projekt interijera i eksterijera vile za odmor u Labinu

Vila Labin kuhinja

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

„Detalji nisu detalji; Oni stvaraju dizajn.“

Vila Labin interijer

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Projekt interijera i eksterijera vile za odmor u Labinu

Vila Labin spavača soba

Elegancija i Kreativnost

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja.

Projekt interijera i eksterijera vile za odmor u Labinu

„Za mene je dizajn umjetnost, to nije samo zanat.“

Projekt interijera i eksterijera vile za odmor u Labinu

Vila Labin dizajn eksterijera
Vila Labin bazen