Villa Doris

Rovinj

Klijent iz Rovinja anagažirao je Creative Tourism Industry usred gradnje nove kuće za odmor budući da je imao nedoumice oko dovršetka projekta i određenih rješenja. Preuzeli smo upravljanje projektom, izvršili određene manje izmjene, te isporučili projekt dizajna interijera i eksterijera. Ova vila je također u ponudi putem naše agencije već više godina, a za našeg klijenta isporučili smo još tri projekta.

Stvaramo izuzetne Vile za odmor

Prvi projekt u nizu za našeg stalnog klijenta dobar je primjer uspješnog i kompaktnog projekta u turizmu koji na najbolji način objedinjuje slijedeće kvalitete: funkcionalan i suvremen dizajn, fantastično izbalansirana investicija, kvaliteta i dugotrajnost.

Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase. Gostu želimo pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog odabira objekta.

U estetskom smislu uzeli smo smjer koji reflektira želje i potrebe modernog gosta, stvorivši suvremen i funkcionalan prostor koji istovremeno odmara i inspirira, a kapitalizira pozivajući svjetlost u prostor - stvarajući toplu, prozračnu i intimnu atmosferu u skladu sa podnebljem.

„STVARAJUĆI VILE I KUĆE ZA ODMOR U FINO VOĐENIM PROJEKTIMA KOJI OSTVARUJU IZNADPROSJEČNE REZULTATE, UVIJEK PROMOVIRAJUĆI INTERESE KLIJENTA, PONOSNI SMO DA DJELUJEMO ZA BROJNE INVESTITORE KOJI NAM SE PONOVNO VRAĆAJU KOD SVAKOG NOVOG PROJEKTA.“

Projekt dizajna interijera i eksterijera Vile Doris u Rovinju