Kuća u Novigradu

Novigrad

U Novigradu smo uredili i opremili ovaj moderan duplex za obitelj koja ne živi u Istri i koja će vikendicu koristiti za uživanje u svoje slobodno vrijeme. Klijentima je bilo bitno da im osmislimo kvalitetnu kuhinju i dovoljno skladišnog prostora, uz kompromis za ostale elemente i balansirani budžet. Određeni elementi kao npr. podne obloge i stubište bili su već zadani, tako da je naš zadak bio osmisliti kompatibilnu temu, a koja će se svidjeti vlasnicima. Vidjevši njihovu iskrenu sreću i oduševljenje nakon što više mjeseci nisu bili na objektu ono je za što radimo i što nam uvijek puni baterije za nove izazove

Stručnost i pažnja na Detalje

Naši stručni djelatnici nude punu paletu usluga uređenja interijera. Izrađujemo planove interijera, sheme rasvjete i inteligentna rješenja stolarije. Dizajniramo kuhinje i kupaonice, biramo dekoraciju i isporučujemo profinjene komade namještaja, umjetnine i detalje. Našu mrežu pouzdanih dobavljača i obrtnika čine stručnjaci u svojim područjima s izuzetnom pažnjom prema detaljima.

Svevremenski Interijeri

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima.

Dizajniramo namještaj po mjeri, a u kvalitetnoj suradnji sa provjerenim partnerima osiguravamo vrhunsku kvalitetu završnog proizvoda, nadgledajući svaku fazu procesa – od prve skice, preko razrade svih detalja, proizvodnje pa do završne ugradnje.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

Projekt uređenja interijera i opremanje Obiteljske kuće u Novigradu

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

“Kod dizajna gledam ne samo očima već i srcem. Pronalazim stvari sa kojima će se klijent povezati. Kako drukčije dizajnirati nečiji dom?“

Projekt uređenja interijera i opremanje Obiteljske kuće u Novigradu