Vila u Lovranskoj Dragi

Lovran

Nakon uklanjanja ostataka stare ruševne kuće objektu je sa određenim preinakama vraćen izvorni izgled. U odvažnoj borbi sa terasastim – gotovo vertikalnim terenom – stvorili smo oazu za čisti užitak sa nevjerojatnom atmosferom. Osvježavajućem koktelu panoramskog pogleda na more i zelenih padina Učke dodali smo neizostavan sastojak – atraktivan dizajn sa daškom luksuza i samo blagom notom ekstravagancije.

„SA JEDNAKOM STRAŠĆU STVARAMO ELEGANTNE I ATRAKTIVNE INTERIJERE KAO I PROMIŠLJENE I ESTETSKI UPEČATLJIVE EKSTERIJERE. U FINO VOĐENIM PROJEKTIMA KOJI OSTVARUJU IZNADPROSJEČNE REZULTATE, UVIJEK PROMOVIRAJUĆI INTERESE KLIJENTA PONOSNI SMO DA DJELUJEMO ZA BROJNE INVESTITORE KOJI NAM SE PONOVNO VRAĆAJU KOD SVAKOG NOVOG PROJEKTA.“

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn bio uspješan, predmeti u prostoru moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

Elegancija i Kreativnost

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne prostore, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja.

Razvijamo uspješne Projekte u Turizmu

Osmišljavamo atraktivne i visokokonkuretne vile, boutique hotele i kuće za odmor koje ostvaruju vrhunske rezultate bookinga. Upravljamo projektima i stvaramo dugoročno konkurentne proizvode uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.

„Ljude općenito previše privlači „novo“, ali ništa ne stari brže od „noviteta“. Stoga moj dizajn teži braku između starog i novog.“

“Kod dizajna ne gledam samo očima već i srcem. Pronalazim stvari sa kojima će se klijent povezati. Kako drukčije dizajnirati nečiji dom?“

Veličina nije bitna

U svijetu arhitekture i visoko stiliziranih interijera projekti različite veličine i razmjera jednako su vrijedni inspirativnog dizajna i pedantne pažnje prema detaljima. Prethodni klijenti obraćali su nam se s nizom zahtjeva i potreba, od malih apartmana i gradskih kućica pa do velikih ljetnikovaca i vila za odmor. Ono što je zajedničko našim projektima nije njihova veličina, već stupanj obzirnosti, profinjenosti i luksuza koji ulazi u svaki dizajn.

Što je luksuz?

Luksuzno je kada djeluje besprijekorno, kada postignem pravu ravnotežu između svih elemenata. Suptilna teatralnost – to jo ono što je moj luksuz.

Ljudi su prije svega vizualni, a naš dizajn je ključan moment koji objekt izdvaja iz mase. Gostu želimo pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja već kod samog odabira objekta.

„Detalji nisu detalji; Oni stvaraju dizajn.“

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.