Vila u Orbanićima

Marčana

Za klijente developere koji grade vile za prodaju osmislili smo idejno rješenje arhitekture uz atraktivan projekt uređenja interijera i eksterijera. U fino balansiranoj investiciji značajno smo doprinijeli ostvarenju njihovih ciljeva.

“DEKORATIVNA DRVENA ZIDNA INSTALACIJA U LINEARNOJ FORMI PARCIJALNO SE PROTEŽE U PROSTORU BLAGOVAONICE I DNEVNOG BORAVKA DOK KONTRAST NALAZIMO NA STUPOVIMA U BLAGOVAONICI KOJI SU SA SVIH STRANA OBLOŽENI U TAMNU TAPETU. LINEARNU REPETICIJU PRONALAZIMO I NA OGRADI STUBIŠTA GDJE SE VERTIKALNO PROTEŽE U CIJELOJ VISINI OD PRIZEMLJA PA SVE DO KROVIŠTA, TE NA HORIZONTALNIM DRVENIM ŽALUZINAMA NA JUŽNIM PROZORIMA DNEVNOG BORAVKA.”

Elegancija i Kreativnost

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja.

Odnos prema Klijentima

Investitori su naši partneri i saveznici, te je njihovo zadovoljstvo jedino mjerilo kvalitete našeg rada. Stoga se naš rad temelji na potpuno individualiziranom pristupu, te umjesto masovnosti biramo kvalitetu te dizajnu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

„Koristili smo jednostavna, elegantna i kvalitetna rješenja po principu manje je više.“

Što je luksuz?

Luksuzno je kada djeluje besprijekorno, kada postignem pravu ravnotežu između svih elemenata. Suptilna teatralnost – to jo ono što je moj luksuz.

„Prekrasni detalji, smjelo korištenje boja, ravnoteža i simetrija, prostori prožeti tihim glamurom i daškom drame: to je prepoznatljiv touch Creative Tourism Industry dizajna.“

„Za mene je dizajn umjetnost, to nije samo zanat.“

Stručnost i pažnja na Detalje

Naši stručni djelatnici nude punu paletu usluga uređenja interijera. Izrađujemo planove interijera, sheme rasvjete i inteligentna rješenja stolarije. Dizajniramo kuhinje i kupaonice, biramo dekoraciju i isporučujemo profinjene komade namještaja, umjetnine i detalje. Našu mrežu pouzdanih dobavljača i obrtnika čine stručnjaci u svojim područjima s izuzetnom pažnjom prema detaljima.

Razvijamo uspješne Projekte

Osmišljavamo atraktivne i visokokonkuretne vile, boutique hotele i kuće za odmor koje ostvaruju vrhunske rezultate. Upravljamo projektima i stvaramo dugoročno konkurentne proizvode uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

“Kod dizajna gledam ne samo očima već i srcem. Pronalazim stvari sa kojima će se klijent povezati. Kako drukčije dizajnirati nečiji dom?“

Projekt uređenja interijera i eksterijera vile u Orbanicima

„Detalji nisu detalji; Oni stvaraju dizajn.“

„Za mene je dizajn umjetnost, to nije samo zanat.“