Vila u Orbanićima

Marčana

Za klijente developere koji grade vile za prodaju osmislili smo idejno rješenje arhitekture uz atraktivan interijer i eksterijer u fino balansiranoj investiciji te time značajno doprinijeli u ostvarenju njihovih ciljeva.

(3D Vizualizacije)

Vila Orbanići eksterijer
Vila Orbanići blagavaonica

“DEKORATIVNA DRVENA ZIDNA INSTALACIJA U LINEARNOJ FORMI PARCIJALNO SE PROTEŽE U PROSTORU BLAGOVAONICE I DNEVNOG BORAVKA DOK KONTRAST NALAZIMO NA STUPOVIMA U BLAGOVAONICI KOJI SU SA SVIH STRANA OBLOŽENI U TAMNU TAPETU. LINEARNU REPETICIJU PRONALAZIMO I NA OGRADI STUBIŠTA GDJE SE VERTIKALNO PROTEŽE U CIJELOJ VISINI OD PRIZEMLJA PA SVE DO KROVIŠTA, TE NA HORIZONTALNIM DRVENIM ŽALUZINAMA NA JUŽNIM PROZORIMA DNEVNOG BORAVKA.”

Elegancija i Kreativnost

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja.

Vila Orbanići dizajn interijera
Vila Orbanići stubište

„Prekrasni detalji, smjelo korištenje boja, ravnoteža i simetrija, prostori prožeti tihim glamurom i daškom drame: to je prepoznatljiv touch Creative Tourism Industry dizajna.“

Projekt interijera i eksterijera vile u Orbanićima

Vila Orbanići dnevni boravak

Kroz kvalitetan odnos sa dobavljačima klijentu smo osigurali popuste pri kupnji namještaja i rasvjete te prvoklasnu talijansku keramiku po proizvođačkim cijenama.

Što je uspješan Dizajn?

Da bi dizajn kuće bilo uspješan, predmeti u njoj moraju međusobno komunicirati, reagirati i uravnotežiti jedni druge.

Vila Orbanići dizajn spavaće sobe
Vila Orbanići spavaća soba

Projekt interijera i eksterijera vile u Orbanićima

Vila Orbanići interijer
Vila Orbanići projekt eksterijera