Vila Artiana

Rovinjsko selo

U srcu Rovinjskog Sela angažirani smo sa zadatkom da kompleks koji se sastojao od relativno neugledne kuće i velike susjedne štale u potpunosti rekonstruiramo i izradimo projekt dizajna interijera i eksterijera na ponos vlasnika objekta, koji u istoj uživa u obiteljskim druženjima zimi, a po ljeti objekt iznajmljuje ostvarujući značajne rezultate.

„UPRAVLJAJUĆI PROJEKTOM OD SAMOG POČETKA, SURAĐUJUĆI SA LOKALNIM STOLARIMA I UMJETNICIMA, UZ SMJELO KORIŠTENJE BOJA, TAPETA, TEKSTILA I DETALJA INTERPRETIRALI SMO VLASNIKOV KARAKTER I STVORILI INSPIRATIVAN OBJEKT KAKO ZA OBITELJSKA DRUŽENJA TAKO I ZA TURIZAM VISOKOG RANGA“

Karakter i Dinamika

Ostavivši prostoriji svoj izvorni karakter, kontrastom suptilne tapete i sofe duboke i nekonvencionalne boje, zaokruženo sa policama za TV koje su rađene temeljem našeg nacrta po mjeri, stvorili smo atraktivan i dinamičan prostor.

Dašak Drame kao ekspresija Karaktera

Štalu smo prenamijenili u kušaonicu vina i maslinovog ulja. Dramatična crvena boja stropa asocira na krv i vino, te se taj pomalo „Haniblaski“ osjećaj stapa sa grubim kamenim zidovima, tamnim podom, masivnim stolom i impozantnom vinskom vitrinom. Stol i vitrina izrađeni su po našem nacrtu od lokalnih kvalitetnih majstora, oboje potom sastavljeni i ručno uljeni na licu mjesta. Inspiracija za temu je činjenica da vlasnik objekta proizvodi maslinovo ulje te povremeno odlazi u lov.

Što je luksuz?

Luksuzno je kada djeluje besprijekorno, kada postignem pravu ravnotežu između svih elemenata. Suptilna teatralnost – to jo ono što je moj luksuz.

Elegancija i Kreativnost

Creative Tourism Industry stvorio je reputaciju osmišljavajući decentne i elegantne interijere, protkane strašću, kreativnošću i inteligentnim rješenjima. Naš studio za dizajn interijera je talentiran, otvoren i pristupačan te potpuno posvećem stvaranju najboljih rješenja

Bilo da se radi o rafiniranom dnevnom boravku ili pak igraoni za djecu, CTI team pristupa dizajnu interijera sa istim entuzijazmom i pažnjom na detalj. Ponekad u projekt uključujemo i lokalne slikare čija ekspresija daje poseban pečat prostoru.